Ascendent Romania

Infiintata in ianuarie 2001, Ascendent Romania este in prezent in topul firmelor de constructii din Romania, reusind sa dea dovada de profesionalism la cerintele tot mai diversificate ale clientilor sai. Am reusit in tot acesti ani sa ne construim un nume care sa inspire progres si incredere, dar in acelasi timp sa devenim si un partener pentru cei cu care colaboram.

Obiectivul de baza al Ascendent Romania este sa oferim servicii de consultanta in constructii civile, proiectare constructii industriale si civile, renovare si executie a constructiei. Totul in vederea asigurarii conformitatii cu cerintele clientului nostru, reglementarile in vigoare dar si cu cerintele legale. Avem in spate o echipa de profesionisti, atestati in domeniul constructiilor si nu numai, astfel incat sa va garantam cea mai buna calitate a proiectului dumneavoastra.

Domeniile noastre de expertiza: constructii civile, constructii industriale, renovare imobile, renovare fatade. Va putem asista in toate fazele proiectului: de la proiectarea constructiilor (imobile, ansambluri rezidentiale), la realizarea finisajelor exterioare si interioare, lucrari de zidarie,  instalatii sanitare, termice. De asemenea, o parte din proiectele noastre privind constructiile civile sunt renovari de fatade, refacere exterioare etc. Avem de asemenea experienta in constructia de ansambluri rezidentiale. Vizitati galeria noastra de proiecte, pentru a vedea cateva dintre constructiile noastre: lucrari de zidari  si fatade  (Biserica Sf Vineri - Bucuresti)

Ascendent Romania completeaza oferta cu lucrari de finisaj pentru constructii civile: pardoseli, tencuieli, lucrari de tamplarie, zugraveli si vopsitorii. Realizam lucrari de finisaj din materiale diverse: lemn, piatra naturala, metal sau sticla. Apelati la noi pentru lucrari de refacere a fatadelor (indepartarea placajelor care se desprind de pe fatade si inlocuirea cu alte placaje noi).

De asemenea, trebuie luat in considerare consumul energetic al cladirilor si locuintelor. Consumul de energie pe locuitor in Romania este cu 50% mai mare decat media Uniunii Europene, facand necesara reabilitarea termica a locuintelor. Consumul necesar pentru incalzirea/ racirea cladirilor poate fi redus prin imbunatatiri aduse sistemului de incalzire si climatizare si printr-o mai buna izolare termica a peretilor si spatiilor vitrate. Prin reabilitarea termica a cladirilor consumul de energie scade cu cel putin 40%.

Dumneavoastra imaginati … Noi construim.

Date Societate

Sediul social: Str. 1 Decembrie 1918 nr. 13, Comuna Floresti Stoenesti, sat Palanca, judet Giurgiu

Reg. Com.: J52/158/29.06.2001

CIF: RO14043834

Cont IBAN: RO40 BTRL RONC RT0V 0560 8903 (deschis la BANCA TRANSILVANIA sucursala Crangasi)

Telefon: 021.336.23.05; 

Fax: 021.337.34.96.

Reprezentata prin: dl. Stefan Dumitru.