Constructii civile si industriale, finisaje si restaurari

Despre noi   - Date societate

Infiintata in ianuarie 2001, Ascendent Romania este in prezent in topul firmelor de constructii din Romania, reusind sa dea dovada de profesionalism la cerintele tot mai diversificate ale clientilor sai. Am reusit in tot acesti ani sa ne construim un nume care sa inspire progres si incredere, dar in acelasi timp sa devenim si un partener pentru cei cu care colaboram.

 

Obiectivul de baza al Ascendent Romania este sa oferim servicii de consultanta in constructii civile, proiectare constructii industriale si civile, renovare si executie a constructiei. Totul in vederea asigurarii conformitatii cu cerintele clientului nostru, reglementarile in vigoare dar si cu cerintele legale. Avem in spate o echipa de profesionisti, atestati in domeniul constructiilor si nu numai, astfel incat sa va garantam cea mai buna calitate a proiectului dumneavoastra.

 

Domeniile noastre de expertiza: constructii civile, constructii industriale, renovare imobile, renovare fatade. Va putem asista in toate fazele proiectului: de la proiectarea constructiilor (imobile, ansambluri rezidentiale), la realizarea finisajelor exterioare si interioare, lucrari de zidarie,  instalatii sanitare, termice. De asemenea, o parte din proiectele noastre privind constructiile civile sunt renovari de fatade, refacere exterioare etc. Avem de asemenea experienta in constructia de ansambluri rezidentiale. Vizitati galeria noastra de proiecte, pentru a vedea cateva dintre constructiile noastre: lucrari de zidari  si fatade  (Biserica Sf Vineri - Bucuresti)

Dumneavoastra imaginati…Noi construim.

Date Societate:
Sediul social :    Comuna Floresti Stoenesti, sat Palanca nr. 235, judet Giurgiu
Punct  de lucru : Str. Alba nr. 16-18 , sector 4, Bucuresti.


Ascendent Romania este inregistrata la Registrul Comertului cu numar de ordine J52/158/29.06.2001;

CIF: RO14043834

Cont IBAN: RO40 BTRL RONC RT0V 0560 8903 (deschis la BANCA TRANSILVANIA sucursala Crangasi)

Telefon: 021.336.23.05; 

Fax: 021.337.34.96.

Actionar unic: dl. Stefan Dumitru.